Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PRO-CLUB

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Noutati

In jos 
AutorMesaj
p1c1u
Moderator

Data de inscriere : 26/07/2011
Varsta : 28
Localizare : Gura Humorului

Noutati       Empty
MesajSubiect: Noutati    Noutati       EmptyMier Iul 27, 2011 5:45 am

Torje s-a decis!!!! isi va prelungi contractul cu Dinamo!!

Noutati       Gabitorje2010afostunanr

Gabi Torje îşi va prelungi contractul cu Dinamo, scadent în vara anului viitor. Jucătorul a fost urmărit de mai multe cluburi din Rusia şi Franţa, dar în cele din urmă a rămas la Dinamo.

sursa: prosport.ro

Ultima editare efectuata de catre p1c1u in Mier Iul 27, 2011 6:04 am, editata de 1 ori
Sus In jos
p1c1u
Moderator

Noutati       Empty
MesajSubiect: Strainii din fotbalul romanesc!   Noutati       EmptyMier Iul 27, 2011 6:00 am

Numărul de străini din Liga 1 e în continuă creştere. 75 de străini au jucat în prima etapă 27.07.2011

Numărul de străini din Liga 1 e în continuă creştere. 75 de străini au jucat în prima etapă Situaţie din ce în ce mai îngrijorătoare pentru fotbalul românesc.

Pentru şefii de prin birourile de la FRF şi LPF, care se plîng tot timpul din cauza ariei scăzute de selecţie şi a numărului mic de jucători tineri români care debutează 27.07.2011

Situaţie din ce în ce mai îngrijorătoare pentru fotbalul românesc. Pentru şefii de prin birourile de la FRF şi LPF, care se plîng tot timpul din cauza ariei scăzute de selecţie şi a numărului mic de jucători tineri români care debutează în Liga 1, avem numai veşti proaste! Nu mai puţin de 75 de jucători străini au bifat minute în prima etapă din sezonul 2011-2012, dintre care 61 au fost folosiţi ca titulari. ...

Sursa:http://www.fotbal-romania.ro

Ultima editare efectuata de catre p1c1u in Mier Iul 27, 2011 6:04 am, editata de 1 ori
Sus In jos
p1c1u
Moderator

Noutati       Empty
MesajSubiect: Re: Noutati    Noutati       EmptyMier Iul 27, 2011 6:03 am

Se pregăteşte debarcarea lui Dragomir: "Am strîns şase semnături pentru convocarea Adunării Generale"

Rivalii lui Dumitru Dragomir îi pregătesc debarcarea şefului Ligii Profesioniste de Fotbal. Vasile Şiman, finanţatorul Sportului Studenţesc, a dezvăluit că s-au strîns deja şase semnături pentru convocarea Adunării Generale.

Noutati       3805772402dragomir3

Intenţia şefilor de cluburi din Liga 1 este ascunsă însă în spatele scandalului pe drepturile tv. Planul este convocarea Adunării Generale pentru recalcularea banilor ce revin cluburilor din drepturile tv, dar adevăratul motiv e propunerea de schimbare a şefului Ligii.

"Dacă noi solicităm, Dragomir o să convoace Adunarea Generală. Sînt deja şase-şapte semnături, deci o să ajungă în faţa Adunării. Mioveniul nu a semnat pentru că nu a răspuns la telefon. Este voinţa cluburilor", a spus Şiman.

Finanţatorul "studenţilor" a dezvăluit la GSPTV care este aparentul motiv pentru convocarea adunării generale.

"Este vorba de suma totală din drepturile tv care a fost împarţită. Există diferenţe între suma reală şi suma propusă în Adunarea Generală, ca procent şi ca sumă. Eu am ridicat o problemă, l-am sunat şi pe Vali Alexandru şi se făcea că nu ştie despre ce e vorba. Dragomir mi-a spus să strîngem minim şase şi i-am strîns", a spus Şiman.

Oficialul "studenţilor" a continuat atacul la adresa lui Dragomir:

"Eu încerc să fac ceva pentru cluburi. Sportul are cel mai mic interes, echipa noastră oricum primeşte cei mai puţini bani. Nu toţi se tem de Dragomir, de exemplu domnul Ştefan are o părere foarte clară, sînt foarte mulţi care sînt de aceeaşi părere. Dacă în acea Adunare Generală s-a produs o eroare, o să ne adunăm iar să o îndreptăm".

Sursa: gsp.ro
Sus In jos
Continut sponsorizat

Noutati       Empty
MesajSubiect: Re: Noutati    Noutati       Empty

Sus In jos

Noutati
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fotbal international 2011-2012 :: Liga 1-
Mergi direct la: