Admin Admin
| Subiect: Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea clubului Universitatea Craiova Lun Iul 25, 2011 11:29 am | |
| Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a votat, miercuri, dezafilierea clubului Universitatea Craiova deoarece gruparea olteană a refuzat să îşi retragă plângerile înaintate în instanţele civile împotriva selecţionerului Victor Piţurcă şi FRF. Conform unor surse din cadrul FRF, propunerea de dezafiliere a fost făcută de preşedintele Mircea Sandu, şi a fost votată de 10 dintre cei 14 membri ai Comitetului Executiv. S-au abţinut directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, şi reprezentantul fotbalului feminin, Marian Pălărie. De la şedinţă au lipsit preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea şi preşedintele AFAN, Dumitru Costin. Decizia Comitetului Executiv al FRF va fi supusă ratificării în cadrul Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal care ar urma să fie convocată în termen de 15 zile.
Mititelu: Sandu a ucis Timişoara şi vrea să ucidă şi Craiova Patronul Adrian Mititelu a declarat că preşedintele FRF, Mircea Sandu, este cel care a decis în Comitetul Executiv ca grupăarea "alb-albastră" să fie propusă pentru dezafiliere ca o formă de şantaj asupra lui. "E o nouă încercare de intimidare. Comitetul Executiv poate doar să propună Adunării Generale oricum. Decizia e supusă instanţelor civile. Ce poate să facă Mircea Sandu? După ce a ucis Timişoara vrea să ucidă Craiova. El face la intimidare să mă facă să-i dau cei doi jucători lui Piţurcă. Comitetul Eexecutiv este format din nişte oameni care lucrează într-un anumit mod de atâţia ani de zile. Decizia îi aparţine lui Sandu şi a încă a doi-trei. Restul intră doar în horă. E o încercare de şantaj ca eu să mă sperii şi să mă duc la Victor Piţurcă şi să retrag plângerile de la Parchet şi să îi las pe Găman şi pe Bărboianu", a spus Mititelu. Adrian Mititelu a anunţat că va ataca în instanţele civile decizia Adunării Generale a FRF dacă aceasta va fi de dezafiliere. "Adunarea Generală poate să voteze cu două treimi. Dar ultima decizie e tot a instanţei de judecată. Dacă instanţa de judecată nu o validează şi o respinge, tot ce au făcut ei e egal cu zero. Iar dacă Universitatea Craiova câştigă în instanţă, se sparge cutia Pandorei", a mai spus el. Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a votat, miercuri, dezafilierea clubului Universitatea Craiova deoarece gruparea olteană a refuzat să îşi retragă plângerile înaintate în instanţele civile împotriva selecţionerului Victor Piţurcă şi FRF. Conform unor surse din cadrul FRF, propunerea de dezafiliere a fost făcută de preşedintele Mircea Sandu, şi a fost votată de 10 dintre cei 14 membri ai Comitetului Executiv. S-au abţinut directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, şi reprezentantul fotbalului feminin, Marian Pălărie. Decizia Comitetului Executiv al FRF va fi supusă ratificării în cadrul Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal care ar urma să fie convocată în termen de 15 zile.
Sursa : http://www.romaniansoccer.ro | |
|